Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Angelina Jolie, printre invitați

elon musk castelul bran
Foto: Dobre Cezar / Debbie Rowe / Wikipedia.org

Miliardarul Elon Musk, care deține companii precum Tesla și SpaceX, petrece Halloweenul în România, la Castelul Bran, anunță publicația mediaflux.ro.

La petrecere vor participa numeroși alți miliardari americani, precum și actrița Angelina Jolie.

Elon Musk a închiriat Castelul Bran și a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, o petrecere de Halloween la care vor participa aproximativ 140 de invitați. Printre aceștia se numără și primarul localității Bran.

La Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o trupă de majorete din Târgoviște, vicecampioane europene.

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care Peter Thiel și Luke Nosek, cofondatori ai PayPal, Larry Page și Sergey Brin, cofondatori ai Google și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.

Foto: Dobre Cezar / Debbie Rowe / Wikipedia.org

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.