După ce a rămas fără permis, Diana Șoșoacă a fost amendată și pentru „afirmațiile și expresiile proferate” la adresa polițiștilor

diana șoșoacă fără mască
Sursa: Antena3

Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost surprinsă de radar conducând cu 110 km/oră pe un sector de drum unde limita maximă de viteză era de 40 de km/h.

Șoșoacă a mai primi o amendă de 1.000 de lei și pentru „afirmațiile și expresiile proferate” la adresa agențillor de poliție.

„Având în vedere afirmațiile și expresiile proferate, la adresa polițiștilor rutieri, de către femeia sancționată la data de 10 martie a.c., pentru depășirea limitei maxime de viteză, polițiștii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancțiunea contravențională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a anunțat, luni, Poliția Ilfov.

Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere după ce a depășit viteza legală în Buftea. După ce a fost oprită, a avut o dispută cu polițiștii care au oprit-o în trafic.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.