FOTO: Europa FM
FOTO: Europa FM

Într-o emisiune la Europa FM, Cristan Tudor Popescu, a mărturisit faptul că fiul său a cântat în clubul Colectiv.

„Fiul meu a cântat în Clubul Colectiv de trei ori cu formaţia şi ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat în clubul Colectiv în noaptea respectivă. Fireşte că asta m-a şocat, m-a cutremurat pe mine personal, aşa şi în cazul altora.

Dar pe câţi dintre noi îi cutremură situaţia celorlalţi, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puţini. Dacă eu – sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi – luam măsura asta înainte să moară 30 – şi se pare că vor muri dublu în continuare acolo – , înainte să moară oricine apăream şi ziceam «trebuie închise toate bombele astea, şi alea din Centru Vechi şi alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!»

Ştiti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuţit care nu lasă tinerii să se distreze. Problema este a atitudinii noastre, dacă punem deoparte pe aceşti politicieni care sunt cum sunt, aceasta complicitate de baltă călduţă, fiecare dintre cei care se indignează acum – «cum au putut domne să-i lase să facă ce e acolo?!»- am văzut atât de mulţi indignaţi.

Vreau să-i văd şi eu pe oamenii aştia de acum respectând toate legile de care se lovesc în fiecare zi, fără să mai încerce să le sară”, a declarat CTP în această dimineaţă, în cadrul ediţiei speciale a emisiunii Deşteptarea cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, la care a mai fost invitat şi Moise Guran.

Recomandările GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.