Un adolescent român de 15 ani a câștigat o sumă uriașă la Loteria din Spania

cosmin rotariu premiu loterie spania
Foto: Captură YouTube / El Pais

Cosmin Rotariu, un adolescent român din Barcelona în vârstă de 15 ani, a câștigat nu mai puțin de 200.000 de euro la Loteria din Spania.

Numărul care i-a adus această avere este 37142.

„Mă simt foarte bine. Nu mă așteptam. Încă tremur. Nu știu ce vreau să fac cu banii. N-am nicio idee. Am să văd ce o să-mi cumpăr. Poate un telefon nou sau voi investi într-un mic apartament. Voi cumpăra ceva pentru părinții mei”, a povestit el pentru publicația „El Pais”.

Tânărul de origine română a venit în Barcelona în urmă cu 10 ani, alături de părinții săi.

Deoarece minorii nu au voie să cumpere singuri bilete pentru jocuri de noroc, Cosmin Rotariu a fost însoțit la Loterie de tatăl său.

„Sunt foarte fericit. Banii sunt pentru ca el să-și asigure un viitor bun”, a spus și tatăl lui Cosmin, Valeriu Rotariu.

Adolescentul își dorește ca în viitor să studieze ingineria industrială.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.