Ciolacu: „Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”

gabriela firea
Sursa: Pagina de Facebook Gabriela Firea

Șeful PSD Marcel Ciolacu a declarat la Şcoala de Vară a Tineretului Social-Democrat că Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei de o să-i sune apa-n cap, relatează publicația „Constanța 100%”.

„Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Deja nu mai e un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”, a mai spus el.

Prezentă la întâlnire, Gabriela Firea a declarat că va candida acolo unde o va trimite partidul.

Anterior, Marcel Ciolacu a declarat că Gabriela Firea își dorește un nou mandat la Primăria Capitale: „Haideți să le reamintim românilor că toate alegerile (și prezidențiale, și locale – n.r.) sunt în același an, în 2024. Deci este clar că va fi candidatul și locul.

Discuțiile mele cu doamna Firea au fost că dorește un nou mandat la Primăria Bucureștiului și eu, personal, dar cred că și colegii mei, o susțin pe doamna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală.”

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.