Au fost prelungite restricțiile de circulație pe DN1

drum șosea reparații
Foto: Vladimir_Fayl / pixabay.com

Durata lucrărilor de reparații și înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație de la podul de pe DN 1 (km 117+388) se prelungește până în data de 20 octombrie, la ora 12.00 a.m., a anunțat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Constructorul, FREYROM SA, a solicitat Poliției și CNAIR prelungirea duratei de execuție a lucrărilor și implicit a instituirii restricțiilor de circulație din cauza faptului că au fost identificate lucrări suplimentare care constau în refacerea degradărilor foarte mari de la dala de suprabetonare, fapt ce a condus la demolarea și, totodată, refacerea acesteia în zona rosturilor, toate acestea implicând timp suplimentar de execuție, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Din cauza acestor lucrări suplimentare, fără de care execuția dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație nu era posibilă, CNAIR a acceptat cererea antreprenorului de prelungire a a perioadei de execuție a lucrărilor cu 10 zile față de termenul inițial și implicit a restricționării traficului rutier până la data de 20.10.2022, ora 12:00.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau accesând www.cnadnr.ro.

Foto: Vladimir_Fayl / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.