Apare un lanț de benzinării nou în România

FOTO: oscars.ro
FOTO: oscars.ro

OSCAR Downstream, unul dintre cei mai mari comercianți angro de carburanți, își va deschide rețeaua de benzinării proprii în acest an.

OSCAR Downstream ar urma să își deschisă primele stații proprii pentru a deservi clienții persoane fizice în acest an, și tot până la finalul lui 2024 compania își va consolida lanțul logistic integrat cu o nouă investiție greenfield în capacitatea sa de stocare și își va mări flota la peste 100 cisterne, potrivit Energynomics.

Oscar Downstream este un business specializat în comerţul cu carburanţi, în principal motorină, către clienţii comerciali, compania dezvoltând de-a lungul timpului o reţea extinsă de staţii de incintă, completată de o reţea de benzinării proprii dedicată clienţilor mari.

Compania este unul dintre primii cinci jucători de pe piața distribuției de carburanți, cu 5.000 de clienți din industrii cheie precum transporturi, construcții, industrie sau agricultură.

Compania dispune de una dintre cele mai mari capacități de stocare a carburanților din țară, de 70.000 de metri cubi, și de o flotă proprie de transport de peste 80 de cisterne. Compania a dezvoltat și un sistem de franciză.

Rețeaua sa de benzinării pentru segmentul business-to-business numără 30 de stații sub brandul OSCAR Drive, amplasate de-a lungul principalelor drumuri comerciale, și peste 80 de benzinării în franciză sub brandul RO concept OSCAR.

OSCAR Downstream este un business 100% românesc, controlat de omul de afaceri Alin Niculae.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.