Angajatul unei firme de curierat, prins că fura din colete. A sustras bunuri de 8.000 de lei

cutii colete
Foto: jackmac34 / pixabay.com

Un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore de poliție, fiind suspectat că fura din coletele firmei de curierat pentru care lucra.

Din cercetările derulate de polițiștii de investigații criminale a Secției 7 Poliție Cluj-Napoca a reieșit că, de la începutul anului 2023 și până în prezent, tânărul de 18 ani, împreună cu mai mulți complici, a furat diverse bunuri din colete în cadrul activităților de manipulare a acestora.

Prejudiciul cauzat operatorului de servicii de curierat este de aproximativ 8.000 de lei. Acesta a fost recuperat parțial de polițiști.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore în urma unei percheziții domiciliare.

În cadrul percheziției au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor. Băiatul este cercetat acum pentru furt calificat, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.