ANAF scoate la vânzare un Range Rover cu 2.350 de euro

range rover
Foto: DariuszSankowski / pixabay.com

ANAF a anunțat că scoate la vânzare prin licitație un autoturism marca LAND ROVER RANGE ROVER la prețul de pornire de 11.645 de lei (circa 2.350 de euro).

Autoturismul, care este scutit de TVA, este model LM AMC, are culoarea verde metalizat, caroserie de tip break, 5 uși și 5 locuri.

Anul de fabricație este 2004, iar rulajul de 300.000 km. Merge pe Diesel, are o putere de 130 KW și o capacitate cilindrică de 2926 CMC.

Cutia de viteze este manuală, iar clasa de emisii Euro 3.

Licitația va avea loc pe 30 august 2023, la ora 11, în localitatea Călărași, la adresa Strada Eroilor Revoluției 22 Decembrie 1989, nr 6-8, județul Călărași.

Pentru a participa la licitație, cei interesați trebuie să depună mai multe documente, cu cel puțin o zi înainte de data licitației.

Mai multe informații se regăsesc în anunțul ANAF.

Foto: DariuszSankowski / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.