Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la 34 de ani

aaron carter a murit
Foto: ET / Aaron Carter (YouTube)

Cântărețul Aaron Carter, fratele mai mic al cântărețului Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la vârsta de 34 de ani, anunță BBC.

Potrivit siteului TMZ, duminică dimineața Aaron Carter a fost găsit mort în baie în locuința sa din Lancaster, California.

Deocamdată nu se știe care a fost cauza morții. Poliția din Los Angeles a venit la fața locului după ce a fost anunțată că Aaron Carter s-ar fi înecat.

Aaron Carter și-a început cariera cântând în deschiderea concertelor Backstreet Boys. La sfârșitul anilor ’90 a vândut milioane de albume. Primul său album a apărut când avea 9 ani.

Ulterior el a trecut la muzică rap și a apărut în musicaluri pe Broadway, precum și într-un show de televiziune.

S-a luptat cu dependența de droguri de-a lungul vieții. S-a internat la reabilitare de mai multe ori, iar în 2013 a solicitat falimentul personal după ce ajunsese să aibă datorii de milioane de dolari, cele mai multe legate de taxe.

A avut probleme și cu legea, fiind arestat pentru posesie de droguri și condus imprudent.

Aaron avea un fiu, Prince, născut în 2021. Artistul se internase din nou la reabilitare chiar în acest an, într-o încercare de a câștiga custodia băiatului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.