A fost găsit taximetristul care a dus gratuit o mamă cu copilul bolnav la spital

Povestea taximetristului care a dus o mamă cu copilul bolnav la spital a devenit virală pe internet și timp de trei zile a fost căutat de colegii săi. S-a bănuit că e din Cluj, însă este din București, iar lucrurile stau diferit.

Întâmplarea a avut loc în toamna anului 2021, în București. Povestea s-a viralizat acum pentru că a fost repostată, fără detalii, pe un grup de Facebook în care sunt mulți clujeni. Așa se și explică de mulți au crezut că înâmplarea a avut loc în Cluj.

Taximetristul se numește Silvian Iulian Bucur și a povestit pentru Știrile Pro TV că a fost vorba despre o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”. Femeia a chemat taxiul printr-o aplicație și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei fusese rănit la cap.

După ce a fost confirmată comanda, a luat legătura cu șoferul și i-a spus că nu are bani suficienți. S-a oferit să o ducă gratis.

Întâmplarea face că înainte de Crăciun, mama și taximetristul s-au întâlnit din nou, tot în taxi, din întâmplare.

„Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă.

Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – „El e domnul care m-a dus”. M-am uitat puțin în oglida retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți…”, a povestit taximetristul, pentru Știrile Pro TV.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.