Polițistă-șefă din Iași: ”Nu pot munci cot la cot cu niște căcați de agenți”

poliția DNA achiziții
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Șefa Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Mihaela Ghimpu, e acuzată de subalterni că îi jignește în toate felurile.

Polițista cu grad de comisar a fost acuzată de colegi de un comportament indecent, iar o anchetă internă a dus doar la o sancționare minoră, pentru nereguli privind pontajele.

„Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela, îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus, suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are timp să se spele nici la p***ă, totul fiind de faţadă, încercă să scoată mereu în evidenţă cât de mult muncește dumneaei și cât de trântori suntem noi”, se precizează în petiţia publicată de Sindicatul „Diamantul”, citată de Adevărul.

Printre alte insulte adresate subalternilor, prezente în petiție, vi le semnalăm doar pe următoarele: „Poate nu ştii cui te adresezi, eu sunt comisar de poliţie”, „Să vă f**!”, „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi mânânci c***!”, ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte căcaţi de agenţi”.

Polițiștii se plâng și de faptul că Mihaela Ghimpu are un salariu extrem de consistent și că și-a format o clică în conducerea instituției.

Comisarul Mihaela Ghmipu a refuzat să comenteze acuzațiile.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.