O nouă fabrică în România

O investiție tip greenfield va fi finalizată la Sibiu, prin deschiderea unei fabrici de către Grupo Antolin din Spania, care produce deja corpuri de iluminat pentru autovehicule, la Sibiu.

Grupul spaniol își desfășoară activitatea în România din 2012, într-o unitate închiriată, în Sibiu.

Pentru noua sa fabrică, spaniolii au început deja procesul de angajare, cele mai multe posturi disponibile fiind pentru funcția de inginer, potrivit economica.net.

Grupul Antolin este prezent la Sibu din 2012, când a cumpărat producătorul francez de componente şi sisteme de iluminare pentru automobile CML Innovative Technologies.

Pe parcursul anului 2014, grupul spaniol şi-a mutat toate operaţiunile în fabrica nou-construită.

Fabrica greenfield nou-construită se află în Zona Industrială Vest, în care este amplasată unitatea în care spaniolii de la Antolin au funcţionat până acum, în apropierea aeroportului Sibiu.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.