Locuri de muncă în UE. Joburi pentru şoferi de camion, dar şi pentru cei care au doar „B”-ul

Şoferii cu experiență au parte, în această perioadă, de peste 200 de oferte de job în străinătate. Majoritatea ofertelor vin din Germania.

Important! Pentru a aplica la unul sau mai multe dintre joburile de mai jos trebuie să creați un CV aici.

Toate ofertele disponibile pentru şoferi pot fi consultate AICI.

Locuri de muncă pentru şoferi în UE – Germania

Cei mai căutaţi sunt şoferii de camion, însă o firmă din Germania acceptă şi şoferi curieri, deţinători de permis categoria B. Salariul trece de 1500 de euro. Pentru a aplica la acest job, navigaţi la acest link.

Tot şoferi posesori de categoria B caută şi o altă firmă. Jobul scos la concurs este cel de şofer pe microbuz pentru transport intracomunitar. Doritorii pot aplica aici.

O firmă din Germania oferă salarii nete care încep de la 1800 de euro pentru şoferi posesori de permis categoria C şi de atestat ADR. Candidaţii trebuie să accepte să se mute în Germania. Sunt scoase la concurs 30 de joburi. Pentru a afla mai multe despre acest loc de muncă şi pentru a aplica, intră aici.

Tot o firmă din Germania caută şase şoferi pentru postul de şofer profesionist pentru transport de marfă. Candidaţii trebuie să aibă permis de conducere categoria C şi atestat de transport marfă. Mai multe despre acest loc de muncă, aici.

Un angajator caută şofer de tractor pentru lucru în Germania. Sunt scoase la concurs 2 joburi, pentru cei cu cunoştinţe foarte bune de conducere a tractorului cu remorcă. Salariul iniţial este de 9 euro pe oră. Cei interesaţi de acest job agricol pot aplica aici.

Locuri de muncă pentru şoferi în UE – alte oferte

O firmă din Spania caută şofer profesionist BE + CE pentru transport internaţional (Spania-Belgia-Germania-Olanda-Anglia), cu experienţă în transport cu camioane frigorifice. Doritorii pot aplica la acest link.

O firmă de transport caută 6 şoferi, iar cei care vorbesc italiana la un nivel mediu au un mare avantaj la angajare. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin trei ani ca şoferi pe autocamion. Mai multe detalii despre job pot fi consultate aici.

O firmă de recrutare caută şoferi profesionişti, cu categoria C+E, pentru a conduce TIR-uri pe teritoriul Marii Britanii. Salarizarea începe de la 11 lire/oră. Cei atraşi de acest job pot aplica aici.

O firmă românească caută şoferi care au permis de conducere categoria E, pentru a lucra în străinătate. Contractul e pe o perioadă nedeterminată. Sunt scoase la concurs 20 de joburi, iar perioada de selecţie durează până pe 29 martie. Poţi aplica la acest job aici.

O firmă olandeză caută 10 şoferi cu experienţă, posesori de permis de conducere categoria C. Se oferă 1400 de euro pe lună şi transport gratuit în şi din Olanda. Doritorii pot aplica aici.

O altă firmă, cu peste trei ani de experienţă în transport şi distribuţie, caută 2 oameni pentru postul de şofer de autocamion. Salariatul va primi până la 9000 de lei lunar. Cei interesaţi pot aplica aici.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români, în Anglia. TOP oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia

output_Odsky7

1 COMENTARIU

  1. 9euro pe ora este extre de putin tinand cont de faftul ca trebuie sa locuiesti in tara respectiva ,o locuinta costa minim 450-650 euro pe lna plus curent plus telefon plus mancare de masia nu vorbim daca aimasina cu nr ro in maxim 6 luni trebuie sa-i schibin nr sau sa o duci acasa si sa cumperi una cu nr germane AENTIE FF MARE toti angajatorii promit marea si sarea pana va prind in contract cereti ca , contractul sa fie tradus si in romaneste.La 9 euro pe ora la minim 10 ore lucrate vin 90 euro pe zii ori 21 de zile lucratoare medie pe luna e 1890 sau 1850 plus minus plus diurna care este de 12 euro pe zi lucrata la 10 ore de lucru si 24 la dormit in cabina adica pentru fenverker transport pe distante lungi. daca sunteti dispusi sa fceti anumite compromisuri le ve-ti face pana la sfarsitul contractului .Nu trebui sa le faci decat o data si vor vrea sa le faci tot timpul .la slariul brut 1850 se scde ipozitul si apoi se adauga diurna ,mare atentie la ce va promiteangajatorul cel mai bine e sa treceti totul e hartie apoi sa-l semnati.9 europe ora este cu 0.20 euro centi mai mult de cat minimul pe economie in germani are este la ora actuala de 8,80 ca si lkw fahrer trebuie un minim se 12-15 euro pe ora ,germani nativi cetateni gemani au chiar si mai mult . Contractele majoritatea se fac la pausal +- pe ora uni proit chiar 10 12 euro dar tind cont ca cer sa lucrezi15ore la zii ajung undeva su b miniul pe economie iti promit zeit konto adica ore suplimentare care vor fii platite l sfarsitul anului ,dar in vrealitate nu vor fii platitede loc mare atentie va spun doar ce am patit eu sut multi ce se ard dar de rusine su orgoliu nu dsun nimic din cele patite ATENTIE FOARTEMARE LA FIRMA AMENDA BAYERN HOHENWART LKW FAHRER 40t

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.