Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015

Cei lipsiți de experiență și fără pregătire nu au parte de foarte multe oferte de muncă. Însă, uneori, seriozitatea este de ajuns pentru a te angaja. În acest articol, prezentăm câteva oferte de muncă în străinătate pentru aceste persoane.

Important! Pentru a aplica la unul sau mai multe dintre joburile de mai jos trebuie să creați un CV aici.

1. O firmă de recrutare caută muncitori pentru Marea Britanie. Sunt scoase la concurs 30 de joburi, cei aleși urmând să se ocupe de încărcare și descărcare, preluare și ambalare și manipulare manuală a mărfurilor. Se oferă între 6,5 și 11 lire pe oră, iar angajații beneficiază de cazare asigurată. Contractul este pe cel puțin 3 luni.

Toate condițiile sunt explicate AICI.

2. Cei fără experiență pot opta și pentru o serie de joburi domestice în Grecia. Se caută bone, menajere, personal curățenie, îngrijitori bătrâni, șoferi, grădinari, bucătari etc. Salariile nu sunt tocmai grozave (se pornește de la cca 600 euro/luna), însă cazarea și mesele sunt asigurate.

Toate detaliile despre acest job sunt explicate AICI.

3. Cei care nu cunosc deloc limba engleză pot concura și pentru joburile scoase la concurs de Jan Ficek Drvovyroba. Firma din Cehia caută personal pentru o fabrică de furnir modernă. Se oferă contract de muncă pe o perioadă nedeterminată și o vacanță de 4 săptămâni pe an.

Mai multe detalii despre plată și înscriere, AICI.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă pentru români, în Anglia. TOP oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.