Zeci de locuitori din Constanța s-au trezit cu anvelopele de la mașini tăiate. Poliția îl caută pe făptaș

cauciuc tăiat constanța
Foto: Captură Digi24

O persoană neidentificată a tăiat cauciucurile a peste 20 de mașini din orașul Constanța, relatează publicația locală Ctnews.ro.

La data de 24 septembrie, în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați că o persoană taie anvelopele unui autoturism parcat pe strada Șoseaua din Vii.

Polițiștii au mers la fața locului și au descoperit că, în total, erau peste 20 de autoturisme cu anvelopele tăiate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate.

Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere și încearcă să îl găsească pe făptaș.

Potrivit postului de televiziune Digi 24, autorul este un bărbat. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă când în timp ce tăia cauciucurile.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.