VIDEO | Momentul în care avionul unui om de afaceri se prăbușește în lacul Colibița

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică, în lacul Colibița, din județul Bistrița Năsăud, iar un martor care se afla întâmplător în zona a filmat momentul.

În avion se aflau două persoane, pilotul, Marius Ionașcu, un om de afaceri din Bistrița și un prieten, un german care venise în vacanță în România. Din păcate, doar pasagerul a scăpat cu viață, în timp ce pilotul a murit.

„Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor aplicate, echipajele medicale fiind nevoie să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU

Marius Ionașcu, în vârstă de 65 de ani, avea licență de zbor din 2016 și deținea o firmă de aparate de aer condiționat. Cetățeanul german a fost transporta la spital pentru avea atacuri de panică, după ce a reușit să iasă din epavă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.