Un protestatar s-a urcat pe clădirea Ministerului Sănătății

stegarul dac
Foto: Captură video Digi 24

Un protestatar s-a urcat pe clădirea Ministerului Sănătății, într-un balcon de la etajul 1.

Este vorba despre celebrul stegar dac, ce a participat la zeci de proteste de la Piața Victoriei sau Piața Universității.

În fața Ministerului Sănătății are loc acum un protest al antivacciniștilor. Oamenii acuză ministerul că vrea să introducă obligativitatea vaccinării în România.

Bărbatul a escaladat fațada ministerului până la etajul 1 și s-a instalat într-un balcon. Mai multe persoane din interiorul clădirii au deschis geamurile și i-au cerut, cel mai probabil, să intre în clădire ca să nu cadă, însă deocamdată protestatarul a refuzat.

Ministrul Alexandru Rafila a infirmat deja teoria antivacciniștilor și a dat asigurări că vaccinarea nu va deveni obligatorie în România.

Știre în curs de actualizare.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.