Un bărbat a montat o cameră ascunsă în bucătărie ca să afle ce îi punea soția în băutură

yue emily yu
Foto: Captură video

Yue Emily Yu, un medic dermatolog în vârstă de 46 de ani din California, Statele Unite, a fost pusă sub acuzare deoarece și-a otrăvit soțul cu soluție lichidă pentru desfundat țevile, relatează CNN.

Avocatul femeii, Scott Simmons, a declarat că Yue va pleda „nevinovată”. Clienta sa susține că soțul ei a înscenat evenimentele pentru a profita de pe urma acestora în procesul de divorț.

Jack Chen, soțul lui Yue, care este tot doctor, a declarat în fața autorităților că a fost otrăvit cu soluție de curățat Drano și că soția lui încerca să îl omoare: „Am început să observ un gust chimic în limonada mea. Până la urmă am dezvoltat simptome care m-au determinat să merg la doctor. El m-a examinat și mi-a pus diagnostic: două ulcere stomacale, gastrită și esofagită.”

După aceea, bărbatul a instalat camere de supraveghere în bucătărie pentru a afla motivul pentru care băutura sa avea gust ciudat.

Potrivit documentelor depuse la dosar, Chen deține filmări care arată cum, cu 3 ocazii diferite, Yu a luat soluție de desfundat țevile de sub chiuvetă și i-a turnat-o în limonada pe care i-o prepara.

Bărbatul a luat mostre din limonadă și le-a dus la Departamentul de Poliție din Irvine. Mostrele au ajuns apoi la FBI, care a confirmat că în limonadă fusese pus lichid de desfundat țevile.

De asemenea, Chen a intentat divorț și a cerut custodia celor 2 copii. Dacă va fi condamnata, femeia riscă o pedeapsă maximă de 8 ani și 8 luni de închisoare. Procesul va începe pe 18 aprilie.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.