Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a descoperit ce îi punea nevasta în băutură

soț otrăvit sua
Sursa: Captură video The New York Post

Un bărbat din California, Statele Unite, a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a surprins-o pe soția sa îi timp ce îi otrăvea limonada, relatează „The Independent”.

Jack Chen, căsătorit de 10 ani cu Yue “Emily” Yu, susține că femeia îi otrăvea băuturile cu Drano, un produs pentru desfundarea țevilor. Atât Jack Chen, cât și soția sa, sunt de profesie medici.

Bărbatul a decis să instaleze camera video după ce s-a îmbolnăvit în urmă cu o lună fără niciun motiv aparent. Așa a descoperit că nevasta îi punea în băutură un produs utilizat pentru curățarea țevilor, arată documentele depuse în instanță consultate de „The New York Post”.

Chen a pus filmarea la dispoziția poliției, iar femeia în vârstă de 45 de ani a fost arestată în fața cabinetului său de dermatologie. Soțul a susținut și că Yue obișnuia să îl agreseze fizic și verbal, atât pe el, cât și pe cei 2 copii în vârstă de 7 și de 8 ani.

Jack Chen, de profesie radiolog, a suferit răni interne grave din cauza substanței ingerate. El a intentat divorț și a obținut un ordin de restricție împotriva soției sale.

Potrivit unui polițist care s-a ocupat de caz, medicul radiolog a fost otrăvit o perioadă mai lungă de timp.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.