Țuțuianu sare la gâtul lui Dragnea: ”Speră că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar”

Adrian Țuțuianu. Foto: Vocea Dâmboviței

Adrian Țuțuianu a răbufnit pe Facebook, după ce avocații PSD au cerut amânarea judecării deciziei de excludere a sa din partid.

Dâmbovițeanul Țuțuianu a fost exclus din PSD, în urma unui conflict pe care l-a avut cu Liviu Dragnea. Fostul membru al partidului a contestat în instanță decizia, însă avocații PSD au cerut strămutarea cauzei, motivând că senatorul poate influența imparțialitatea judecătorilor de la Tribunalul Dâmboița.

„Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanţa a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanţă, din cauza calităţii mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influenţa imparţialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmboviţa. Dacă aş merge pe aceeaşi logică, aş înclina să consider că nicio instanţă din România nu ar putea soluţiona cauza, pentru că Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână şi contestă completele de judecători, în speranţa că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înţelegeţi îngrijorarea“, a scris Adrian Ţuţuianu pe Facebook.

Membru vechi al partidului, Țuțuianu l-a acuzat pe Dragnea că l-a transferat de la Coisia juridică din Senat pentru că ”îl deranja” pe șeful partidului.

”Se face orice pentru liniştea domnului Dragnea. Şi acest «orice» trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o ţintă vie”, a mai scris senatorul de Dâmbovița.