Reduceri eMAG la tablete Samsung

Reduceri eMAG tablete Vinerea Neagră 2017
Vinerea Neagră 2017 tablete eMAG

Cel mai mare magazin online din România anunță reduceri importante la tabletele Samsung. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri eMAG la tablete Samsung:

Tableta Samsung Galaxy Tab4 T230, cu procesor Quad-core 1.20GHz, 7 inci, TFT, 1.5GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth. Are o reducere de 20%, iar întreaga listă o găsiți AICI. Galaxy Tab 4 (7 inchi) se potriveste perfect in mainile dvs., ofera maximum de portabilitate si un design elegant. Partea din spate, din imitatie de piele, adauga o nota clasica de lux dispozitivului Galaxy Tab 4 (7 inchi). Designul extrem de subtire si de usor, precum si finisajele usor rotunjite de pe partea din spate va ajuta sa o tineti si sa o luati cu dvs. indiferent unde calatoriti, permitand o utilizare confortabila pentru o durata indelungata.

Ecranul WXGA (1280 x 800) de 7 inchi cu un raport de 16:10 al afisajului ofera o vizionare de o claritate exceptionala a intregului continut media preferat. Sistemul Multi Window de la Samsung maximizeaza experienta in multitasking, oferindu-va posibilitatea sa priviti un film, sa verificati e-mailul, sa faceti cumparaturi online si sa discutati cu prietenii, totul pe un singur ecran. Procesorul Quad Core la 1,2 GHz mentine o functionare generala cursiva.

Reduceri eMAG la tablete Samsung. A T550 are o reducere de 13%

Tableta Samsung Tab A T550, Quad-Core, 9.7 inci, 16GB. Are o reducere de 13%, iar întreaga listă o găsiți AICI.Cu doar 7,5 mm grosime si cantarind doar 450 g, modelul Galaxy Tab A va ofera portabilitate fara egal si o aderenta ferma si sigura.

Echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, 1,5 GB de RAM si Lollipop, cel mai recent sistem de operare Android, modelul Galaxy Tab A ofera performante puternice, cu o interfata utilizator simplificata, conceputa special pentru proportiile acestui ecran. Bucurati-va de acces fara sincope la o varietate de continut multimedia, inclusiv filme, muzica si internet, toate la viteze uimitoare.

Performanta puternica Distractiv pentru copii Modul Kids al dispozitivului Galaxy Tab A ofera un set de aplicatii pentru copii, proiectate nu doar pentru a educa, ci si pentru a distra, inclusiv o gama de aplicatii pentru a dezvolta interesele si talentele copilului dvs. Nu trebuie sa va temeti ca micutii vor petrece prea mult timp cu dispozitivul: utilizati functia ajustabila de limitare a timpului pentru a reglementa utilizarea de catre copii. Distractiv pentru copii.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG televizoare. Prețuri și cu 900 de lei mai mici
Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte de săptămâna aceasta
Locuri de muncă în vânzări, în Germania, Austria, Anglia. Salariile ajung la 3.400 de euro
Se caută șoferi în Anglia pe salarii la care visează managerii în România: 4.900 de euro