Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte de săptămâna aceasta

Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte
Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte

Cel mai mare magazine online, eMAG, anunță câteva oferte interesante la tabletele Apple. Iată câteva dintre cele mai interesante produse din lista de reduceri eMAG iPad:

iPad mini Cellular 64GB, 4G, Alb. Reducere de 28%.  Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG iPad găsiți AICI.  Are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide, camere FaceTime HD si iSight si pana la 10 ore de autonomie a baterieiCulorile sunt vii si stralucitoare. Textul este afisat cu claritate. Iar ecranul de iPad mini este perfect dimensionat pentru a furniza o experienta la nivelul consacrat de iPad.

Aplicatiile create pentru iPad functioneaza si cu iPad mini. Asfel, puteti gasi in App Store aplicatii grozave pentru practic orice activitate v-ati putea imagina. iPad mini are conexiuni Wi-Fi de pana la de doua ori mai rapide decat orice model anterior de iPad.

Reduceri eMAG iPad. Modelul Air are o reduere de 15%

Apple iPad Air, 16GB, Wi-Fi, Space Grey. Are o reducere de 15%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG iPad găsiți AICI. iPad Air pune toata puterea unui computer intr-un dispozitiv ultrasubtire si rezistent, realizat din sticla si aluminiu. Volumul sau s-a redus cu aproape un sfert fata de iPad-ul din generatia precedenta, cantarind doar 469 grame. Insa ceea ce face ca iPad Air sa fie cu adevarat remarcabil, este reprezentat de puterea si capacitatea imensa din spatele carcasei elegante. Asa ca poti face si mai multe cu el, fara sa cari prea multe cu tine.

Cipul A7 duce iPad-ul pe noi culmi de putere si viteza. Gratie acestuia, aplicatiile functioneaza mai rapid, iar jocurile raspund mai bine. Si tot ceea ce faci cu iPad Air da senzatia de rapiditate crescuta. Mai exact, de doua ori mai rapid. Si este doar inceputul. Accepta OpenGL ES versiunea 3.0 pentru grafica detaliata si efecte vizuale posibile in trecut doar pe computere desktop si console de jocuri. Iar cipul A7 ofera arhitectura pe 64 de biti, deschizand orizonturi catre aplicatii si mai solide, si mai eficiente. Asta inseamna si mai multe posibilitati pentru ceea ce poti face cu iPad Air.

Esential la iPad a fost intotdeauna ecranul. Acest lucru este cu atat mai adevarat la iPad Air. Asta fiindca latimea a fost redusa odata cu cadrul care inconjoara ecranul. Insa marimea uluitorului ecran Retina este exact aceeasi. Asa ca poti sa-ti delectezi ochii pe o suprafata si mai generoasa. Cu o rezolutie de 2048×1536 si peste 3,1 milioane de pixeli, fotografiile si videoclipurile sunt ultradetaliate, iar textul are o claritate remarcabila.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.