Povestea tânărului supravețuitor la trei atentate teroriste: Boston, Paris și Bruxelles

FOTO: Arhivă personală/ contul de Facebook
FOTO: Arhivă personală/ contul de Facebook

Are 19 ani, îl cheamă Mason Wells și este una dintre persoanele care a fost rănite în timpul atentatelor din Bruxelles. Povestea sa a fost relatată în presa internațională după ce s-a aflat că tânărul, misionar mormon, ar fi supravețuit și atentatelor din Boston și Paris.

Potrivit tatălui său, acesta se afla la aeroport în momentul exploziilor și a suferit răni la tendoane și arsuri de gradul doi și trei la nivelul feței și brațelor.

„Este al treilea atac terorist pentru Mason. Fiul meu a fost și la Boston în momentul atentatului de la maraton, dar și anul trecut, când au avut loc atacurile teroriste din Paris. Trăim într-o lume nesigură și periculoasă”, a declarat tatăl lui Mason, pentru jurnaliștii americani de la ABC News.

Potrivit apropiaților, Mason se afla la doar un bloc distanța în momentul în care a avut loc explozia la atentatul de la Boston. Acesta o aștepta pe mama sa, care participa la maraton. Din fericire, amândoi au scăpat nevătămați.

Anul trecut, în timpul atentatelor de la Paris, s-a aflat în una dintre zonele în care s-a simțit una dintre explozii. „Acum el era foarte aproape de unul dintre teroriști și a suferit arsuri la față și mâini.

Credem că este un tânăr binecuvântat. A supravețuit la trei atentate terorite”, a declarat unul dintre prietenii tânărului, pentru FoxNews.

Recomandările GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.