O mașină condusă de un adolescent de 16 ani, implicată într-un grav accident. Două fete, de 13 și 16 ani, au murit

FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1:40, un accident grav a avut loc în localitatea Cobadin, din Constanța. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, una dintre mașinile implicate în accident era condusă de un minor de 16 ani, iar două fete, de 13 și 16 ani, și-au pierdut viața.

„Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.