Mici gratis pentru cei care se vaccinează în Piața Obor

mici pe grătar
Foto: Stoschmidt / Wikimedia Commons

Cum campania de vaccinare din România pare să avanseze tot mai greoi, autoritățile încep să ofere beneficii care mai de care mai interesante pentru cei care optează să se imunizeze la COVID-19.

Astfel, după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunțase că persoanele care se vor vaccina la un anumit centru din București vor primi bilete la teatru sau muzeu, a venit rândul recompenselor alimentare.

Cei care vor alege să se vaccineze la centrul mobil de vaccinare de la Piața Obor, care se va deschide vineri, 11 iunie, vor primi gratuit și o porție de mici cu apă.

„Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză”, a menționat primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.

Cei care se vor imuniza aici vor primi, din partea grătaragiilor din zonă și ”o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

Cu toate că România are o capacitate de vaccinare de peste 100.000 de doze administrate zilnic, ieri au fost imunizați doar 49.000 de români.

În total, până luni, 7 iunie, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că în România au fost imunizate puțin peste 4,4 milioane de persoane.