Mascații au intrat într-un apartament greșit în timp ce îl căutau pe un hoț de hârtie igienică

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Un bărbat s-a trezit cu poliția în casă, la 5 dimineața. A fost pus la pământ imediat ce s-a trezit și a deschis ușa și abia după ce a reușit să se legitimeze s-au lămurit lucrurile. Confuzia a fost și pentru că apartamentele din bloc sunt afișate la avizier în ordine greșită.

Întreaga întâmplare a vut loc în Dej. Bărbatul care a fost imobilizat a povestit, pentru Observator Antena 1, că a ieșit din dormitor pentru că se auzeau bătăi puternice în ușă. „Deschide, poliția, poliția. Eu am crezut că este o glumă. Am deschis ușa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate și m-au pus jos”, a povestit bărbatul.

Apartamentul bărbatului nu apare pe lista de la administrație și nici nu are cutie poștală pentru că a fost construit după ce a fost mansardat blocul. Apartamentele noi au fost numerotate în funcție de ordine în care au fost vândute.

Polițiștii îl căutau de fapt pe un vecin care locuia la două apartamente distanță. Acesta, împreună cu alți patru complici, ar fi furat hârtie igienică de aproximativ 44.000 de euro, pe care mai apoi o vindeau la diverse magazine din oraș. Până să fie depistați, timp de 3 luni au furat hârtie dintr-un depozit, pe timpul nopții. Ieșeau pe poarta depozitului fără să aibă nicio problemă, pentru că portarul era complice.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.