Manelistul Florin Salam, acuzat de o tânără că a agresat-o fizic într-o cameră de hotel

florin salam
Florin Salam. Foto: Facebook

Manelistul Florin Salam (44 de ani) este acuzat de o tânără de 23 de ani că a agresat-o fizic pe data de 1 ianuarie, în timp ce se aflau într-o cameră de hotel, anunță G4media, citând surse judiciare.

În acest moment, cercetarea în acest caz se face „in rem” (cu privire la faptă, nu împotriva persoanei), urmând a se face o încadrare în funcție de probele care vor fi aduse la dosar de către victimă.

Tânăra a sesizat Secția 1 de Poliție din Capitală, care a deschis un dosar penal și a efectuat verificări la adresă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Surse judiciare au menţionat, pentru News.ro, că victima este cunoscută ca damă de companie.

Potrivit Articolul 193 din Codul penal, lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Dacă se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, iar aceasta necesită cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale, atunci fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.