Lista orașelor în care IKEA deschide noi magazine

Suedezii de la IKEA au anunțat că vor deschide cel de-al doilea magazin din România la sfârșitul anului 2018. Acesta va fi în estul Capitalei, pe bulevardul Theodor Pallady și reprezintă o investiție de aproximativ 80 de milioane de euro, potrivit economica.net.

Al doilea magazin IKEA din București va fi și cel mai mare din regiune și se va întinde pe o suprafață de 36.000 de metri pătrați. De asemenea, pe termen mediu, IKEA are în plan să deschidă magazine și în alte orașe din țară, iar pe listă sunt Cluj, Brașov sau Timișoara.

„În mai multe oraşe mari din România există potenţial ridicat pentru a deschide magazine IKEA.

În acelaşi timp, magazinul existent în Bucureşti primeşte în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepţia lor asupra experienţei din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din Bucureşti, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv.

De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în Bucureşti, într-o zonă care oferă acces mai larg către reţeaua de transport în comun bucureştenilor din zonele mai îndepărtate. Bineînţeles că nu ne vom opri aici”, declara, în vara anului trecut, retail managerul IKEA România, Cornel Oprișan.

La începutul acestui an a apărut informația că IKEA are în plan și construcția celui mai mare proiect imobiliar în partea de nord a Capitalei, pe un teren de 48 de hectare. Aici urmează să fie construite 10.000 de apartamente, case și vile, dar și spații de birouri.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandarea editorilor GreatNews:

https://greatnews.ro/luminita-voica-atelier-maria-bijuterii/