Dedeman construiește un nou magazin. Va fi „cel mai mare și mai modern din țară”

dedeman angajări 2019
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Dedeman va construi în comuna Dumbrăvița de lângă Timișoara un nou magazin, a anunțat primarul localității, Horia Bugarin.

Acesta va fi cel mai modern magazin Dedeman din țară, a mai scris edilul pe pagina sa de Facebook: „O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde.”

„Îmi doresc ca zona adiacentă drumului E671 (Calea Aradului) să cunoască o dezvoltare comercială. Trebuie să se știe că Dedeman a achiziționat un teren care permitea atât construcția magazinului, cât și blocuri! Le-am transmis viziunea actualei administrații, de a opri dezvoltarea de noi blocuri și de a crea în locul lor o galerie comercială adițională magazinului lor”, a menționat Bugarin.

Potrivit primarului, noul magazin Dedeman din Dumbrăvița va fi „cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară”.

Compania Dedeman deține, în prezent, o rețea de 61 de magazine, și are peste 12.000 de angajați. Magazinele au suprafețe cuprinse între 7.500 și 18.000 de metri pătrați, oferind o gamă de peste 60.000 de produse.

magazin dedeman dumbrăvița
Locul unde va fi construit magazinul Dedeman din Dumbrăvița. Sursa: Horia Bugarin / Facebook
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.