Cele mai bune 5 locuri de vizitat după pandemie

Spania, o destinație relaxantă după stresul pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay

Țările din toată lumea își deschid din nou turismul, după o lungă perioadă de restricții și granițe închise. Iată câteva dintre cele mai interesante locuri pe care le poți vizita acum, când pandemia de COVID-19 se apropie de final.

După aproape un an și jumătate petrecut în izolare, granițele se deschid în stânga și în dreapta, iar turismul revine în forță.

Dacă vreți să vă încărcați bateriile după pandemie, iată câteva destinații perfecte pentru recuperare.

Spania

Spania este una dintre cele mai ademenitoare țări din lume prin diversitatea sa. De la plajele minunate din menorca, la insulele vulcanice și la frumusețea Pirineilor, până la sălbăticia de pe Costa Brava, Spania poate fi locul perfect pentru a vă recăpăta forma fizică și psihică.

Italia

Pe lângă tradiționalele centre turistice – Roma, Milano, Napoli sau Venezia -, Italia este țara soarelui, a dragostei și a mâncărurilor delicioase.

Foto: Pixabay

Pentru cei care vor să se relaxeze cu adevărat, stațiunile de pe Lacul Garda sunt o opțiune excelentă, în timp ce Sardinia, Sicilia sau Ischia pot alegeri perfecte pentru cei în căutare de aventură și mare.

Ungaria

Budapesta este orașul băilor termale, capitala maghiară fiind înțesată cu izvoare termale cunoscute încă din antichitate. Celții, romanii și otomanii s-au bucurat, în trecut, de aceste băi, iar distanța mică față de România și prețurile rezonabile fac din Ungaria o destinație practică și la îndemână.

Cehia

Dacă sunteți în căutarea unui stil boem de viață, fie el și mai piperat, nu veți da greș vizitând Karolvy Vary. De la hoteluri de lux, la apartamente cochete, stațiunea oferă o atmosferă demnă de Monte Carlo.

Foto: Pixabay

Karlovy Vary este unul dintre cele mai importante centre de relaxare ale aristocrației europene încă din secolul al XVI-lea.

Indonezia

Pentru cei în căutare de exotic, Indonezia e destinația ideală. Plaje splendide, recifuri de corali, temple antice, vulcani și cascade. Le găsiți pe toate în Bali.

Indonezia oferă relaxare la kilogram. Bali este, de asemenea, una dintre destinațiile perfecte pentru cei care vor o experiență spirituală de calitate.