Biserica i-a dat lui Sorin Grindeanu o Biblie cu numele lui pe copertă

sorin grindeanu biblie
Sursa: Maricel Popa (Facebook)

Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei i-a oferit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, o Biblie care poartă numele fostului premier.

Mai exact, pe copertă se poate citi „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai”.

Biblia i-a fost înmânată prin intermediul senatorului Maricel Popa, șeful PSD Iași.

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii! Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit! Mult succes!”, a scris senatorul Maricel Popa pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul a avut loc în timpul unei vizite a ministrului Grindeanu pe șantierul viitoarei Autostrăzi Moldova (A7). Ministrul a anunțat că încă 21 de km ai acestei autostrăzi (secțiunea din Muntenia) intră în lucru, după ce CNAIR a predat Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploiești-Buzău.

În prima etapă, pe șantier urmează să desfășoare:
-lucrări de deminare;
-descărcări arheologice;
-decopertarea stratului vegetal;
-pregătirea amplasamentelor pentru cele 15 poduri, pasaje și podețe.

Lucrările, finanțate prin PNRR, trebuie finalizate în 20 de luni, pentru ca în anul 2024 circulația să fie deschisă și pe acest lot de autostradă.

Cei 21 de km ai lotului Dumbrava-Mizil se adaugă celor 28,35 de km ai lotului 2 (Mizil – Pietroasele), pentru care Ordinul de Începere a fost emis în data de 11 august.