Animale de companie care au distrus bradul de Crăciun

bradul de Crăciun
Animale de companie care distrug bradul de Crăciun Foto:reddit.com


Animalele de companie se pot dovedi adevărate provocări în preajma sărbătorilor, mai ales atunci când se apropie Crăciunul.

Pentru că sunt fascinate de globuri, de beteală și de beculețe colorate, pisicile fac tot posibilul să le dea jos și să se joace cu ele, dar nici cățeii nu se sfiesc de ele și acceptă cu plăcere o joacă printre globulețe, care se soldează, de cele mai multe ori, cu distrugerea lor.

De fiecare dată când sunt suprinse atunci când fac un dezastru,  animalele de companie adoptă o expresie foarte amuzantă, de vinovăție, deoarece știu că se apropie și o pedeapsă pentru că au dat bradul jos sau au distrus cadourile.

Stâpânii au surprins expresia animalelor de companie și au distribuit imaginile pe internet, iar în scurt timp au devenit fotografii sau filmulețe virale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.