Vrei să îți știi locuința în siguranță? Cele mai bune oferte la alarme pentru casă

Alarmă pentru casă (leads4security.com)
Alarmă pentru casă (leads4security.com)

Dacă dorești să îți protejezi casa, un sistem de alarmă este o alegere foarte bună, mai ales că nu este necesară o investiție prea mare.

În acest articol găsești câteva dintre cele mai bune afaceri pe care le poți face la alarmele pentru casă în acest moment.

Mai jos, am selectat câteva dintre cele mai avantajoase oferte de pe piață, însă, dacă dorești, poți accesa întreaga listă cu produse printr-un simplu click AICI.

Sistemul de alarmă wireless PNI oferă independență prin comunicatorul GMS cu ajutorul unei cartele SIM introdusă în sistemul de alarmă.

Astfel, primiți alerte de efracție și nu numai direct pe telefonul mobil sub formă de SMS sau apel vocal cu mesaj personalizat.

De asemenea, sistemul de alarmă este ușor de montat și are o sirenă foarte puternică.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Un alt sistem de alarmă PNI este bazat pe senzori de detecție fără fir. Oferă ușurință, confort și minim de deranj al casei. Este bazat pe 99 de senzori și beneficiază de posibilitatea de a fi armat și dezarmat de la distanță.

De asemenea, sistemul de alarmă este prevăzut cu modem pentru linie telefonică fixă, care poate apela până la șase numere în caz de urgență.

Găsiți acest sistem, cu un discount consistent, AICI.

Dacă vă temeți de scurgerile de gaze, atunci kit-ul cu senzori pentru gaz PNI este o alegere excelentă. Detectează mai multe tipuri de gaz și vine la pachet cu o electrovalvă

Montarea este simplă și avertizarea se face atât sonor cât și luminos. Produsul are un design plăcut, cu margini rotunjite și poate fi montat oriunde în casă

Vă puteți convinge de calitățile acestei alarme AICI.

Mai multe detalii și lista întreagă de reduceri eMAG găsiți AICI.

Mai urmăriți: