Reduceri eMAG la tablete. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la tablete
Reduceri eMAG la tablete

Cel mai mare magazin online, eMAG, anunță o serie de reduceri prin campania „Back to you”. Printre aceste oferte se regăsesc și mai multe reduceri eMAG la tablete. Întreaga listă de reduceri eMAG tablete o găsiți AICI.  Iată o parte dintre cele mai bune oferte pentru dumneavoastră:

Tableta Samsung Galaxy Tab4 T230, cu procesor quad-core 1.20GHz, 7.0″, TFT, 1.5GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android Kitkat 4.4.2 are o reducere de 20%. Galaxy Tab 4 (7 inchi) se potriveste perfect in mainile dvs., ofera maximum de portabilitate si un design elegant. Partea din spate, din imitatie de piele, adauga o nota clasica de lux dispozitivului Galaxy Tab 4 (7 inchi). Designul extrem de subtire si de usor, precum si finisajele usor rotunjite de pe partea din spate va ajuta sa o tineti si sa o luati cu dvs. indiferent unde calatoriti, permitand o utilizare confortabila pentru o durata indelungata. Întreaga listă de reduceri eMAG tablete o găsiți AICI.

Tableta Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM cu procesor Quad-Core MTK8127 1.30GHz, 7″, IPS, 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.4 Kit Kat are o reducere de 25%. Lenovo IdeaPad A7-10 introduce o noua viziune de design a tabletei, in care fiecare detaliu de forma si functie a fost creat pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Ecranul IPS de 7” imbunatateste aspectul imaginilor si unghiurile de vizibilitate. Este compacta si prezinta un sentiment premium si unic, design-ul subtire oferind eleganta, echilibru si putere. Întreaga listă de reduceri eMAG tablete o găsiți AICI.

Reduceri eMAG tablete. iPad, reducere de 13%

Apple iPad Mini, Ecran Retina, 16GB, Wi-Fi are o reducere de 13%. Oricum l-ai privi, iPad mini e pur si simplu incredibil. Iar stralucitul ecran Retina e doar inceputul. Cu noul cip A7, wireless avansat si aplicatii remarcabile toate perfect integrate in iOS 7 iPad mini cu ecran Retina iti permite sa faci mai multe decat ti-ai imaginat. Este identic pana la cele mai mici caracteristici cu iPad Air. Diferenta o face marimea super portabila, super de tinut cu o mana si totusi super potrivita. Întreaga listă de reduceri eMAG tablete o găsiți AICI.

Tableta Allview Wi7 A cu procesor Intel Atom Quad-Core 1.33GHz, 7″, 1GB RAM, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.4 are o reducere de 26%. WI7 Android este o tableta de dimensiuni mici, usor de transportat si accesibila in orice moment. Datorita procesorului Intel® Atom™ Quad Core, device-ul ofera un timp de raspuns foarte mic, iar navigarea pe internet este o placere. Cu un display de 7″ cu rezolutie 1024×600 pixeli, aceasta iti incape in geanta si o poti lua cu tine peste tot. Astfel nu mai intampini dificultati cand se ivesc noi sarcini de lucru sau doresti sa te relaxezi, iar tu te afli in calatorie. Întreaga listă de reduceri eMAG o găsiți AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai bune oferte la laptopuri cu preț mediu de la eMag
Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor