Ce salarii au angajații din call-centere în România. Sute de locuri de muncă disponibile în toată țară

Un angajat într-un departament de call-center din România are un venit mediu cuprins între 500 şi 700 de euro net pe lună, relatează „Ziarul Financiar” într-un articol dedicat acestei industrii.

Salariul angajatului variază în funcţie de limba străină pe care o cunoaşte, de sarcinile pe care trebuie să le defăşoare şi de competenţele sale, a explicat pentru sursa citată Daniel Mereuţă, director general în cadrul furnizorului local de servicii de outsourcing Optima.

Vorbitorii de limbi străine exotice precum daneză, olandeză sau norvegiană sunt extrem de căutați de companiile din sectorul serviciilor de externalizare. De asemenea, angajatorii din piaţă adaugă sporuri la salariul fix candidaţilor care cunosc mai multe limbi străine.

În România, o mare parte dintre candidaţii care concurează pentru poziţiile din call-centere sunt tinerii studenţi şi proaspăt absolvenţii cu studii superioare.

„Cred că acti­vitatea într-un call-center pentru un tânăr student sau absol­vent, fără experienţă de muncă, îl ajută mult să se dezvolte şi să înveţe cum funcţionează o companie“, a mai spus Mereuţă.

În anul 2014, în România lucrau peste 14.000 de angajați în companiile cu activităţi de call-center.

Locuri de muncă în call-centere

În prezent, pe piața locurilor de muncă din România există sute de oferte de joburi în call-centere, disponibile pentru persoane care cunosc limba italiană, spaniolă, germană, franceză, olandeză, norvegiană, suedeză, finlandeză, daneză, portugheză, engleză, arabă, maghiară, rusă.

De asemenea, sunt și posturi pentru care angajații nu trebuie să cunoască o limbă străină.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Locurile de muncă sunt disponibile în numeroase orașe din țară, printre care București, Sibiu, Bacău, Cluj-Napoca, Timișoara, Pitești, Brașov, Iași, Oradea, Onești, Constanța, Galați, Craiova, Brăila, Râmnicu-Vâlcea.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă din România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de pe piața locurilor de muncă:

Joburi în restaurante din Germania. Fără experiență, cazarea și masa sunt gratuite
Locuri de muncă în depozite: 1.900 de euro, se caută și cupluri, experiența nu e obligatorie
Locuri de muncă pentru români în țările nordice. Salarii de până la 10.000 de euro
Locuri de muncă la Praktiker. Ce salarii oferă angajatorul german

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.