Locuri de muncă în depozite: 1.900 de euro, se caută și cupluri, experiența nu e obligatorie

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în depozite din străinătate au la dispoziție în această perioadă zeci de locuri de muncă scoase la concurs de angajatori din Marea Britanie și din Germania.

Multe dintre aceste locuri de muncă sunt disponibile și pentru necalificați, iar unii angajatori oferă și cazare gratuită. Se caută femei, bărbați, cupluri, iar în persoanele căsătorite beneficiază de o impozitare mai avantajoasă în Germania. Salariile ajung până la 1.900 de euro.

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă în depozite:

Marea Britanie. O agenție de selecție și plasare de forță de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să lucreze pentru un lanț de magazine/supermarketuri cu distribuție online din Marea Britanie.

Se caută ambalatori/împachetatori, personal livrare marfă, manipulanți încărcare/descărcare marfă, îngrijitori magazin/depozit.

Cerințe: limba engleză la nivel conversațional. Experiența nu este necesară. Posturile sunt disponibile pentru bărbați, femei sau cupluri.

Salariile sunt cuprinse între 1.542 și 1.924 de euro pe lună. Joburile sunt full time. Angajații primesc asistență pe toată perioada de acomodare.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Germania. O firmă de recrutare de personal caută o persoană care să lucreze ca stivuitorist în Germania.

Printre cerințe se numără disponibilitatea de a lucra în schimburi, responsabilitatea, seriozitatea, orientarea spre rezultate și capacitatea de lucru în echipă.

Responsabilități: încărcare și descărcare europaleți, boxpaleți, amplasarea mărfurilor în diferite locații, conducerea eficientă a vehiculelor în hale, încărcare și descărcare camioane pe baza indicațiilor, operare cu scanere și diferite terminale (MDE), respectarea programului de lucru și a pauzelor, respectarea regulamentului intern, raportarea imediată a problemelor apărute superiorului direct.

Locurile de muncă sunt full time.

Contractul de muncă se încheie pe perioadă nedeterminată, în conformitate cu standardele germane. Se oferă asigurare medicală și plata orelor suplimentare.

Salariul este de 1.457,21 euro net/ lună (clasa de impozitare 1 – persoane necăsătorite, fără copii) sau 1.592,68 euro net/ lună (clasa de impozitare 3 – persoane căsătorite, cu copii).

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Marea Britanie. O agenție de recrutare britanică specializată în furnizarea de forță de muncă în sectoarele Logistică, Distribuție, Tehnic și Transporturi, caută 50 de persoane care să lucreze într-un centru de distribuție.

Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în schimburi, să facă ore suplimentare atunci când este nevoie și să fie atenți la detalii.

Responsabilități: localizarea / identificarea și transportul produselor de la locația lor din depozit spre zonele de ansamblare a comenzilor (picking), împachetarea comenzilor (packing), primire/expediere bunuri (Goods In/Out – Dispatch).

Plata este cuprinsă între: 8,8 euro / oră și 10,7 euro / oră. Pentru 8 ore pe zi, timp de 20 de zile pe lună, salariul este cuprins între 1.408 – 1.712 euro pe lună.

Vacanța plătită este de 28 de zile lucrătoare pe an. Se oferă training la locul de muncă.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Marea Britanie. O agenție de plasare a forței de muncă caută persoane care să lucreze în depozite sau pe câmp, în domeniul agricol (narcise, căpșuni, salată, fructe moi, broccoli, mere, dovlecei, zmeură, mure).

Salarizarea se face la normă sau, în unele cazuri, la oră, plata fiind de 7,20 de lire pe oră, adică de 1.152 de lire pe lună (pentru 8 ore pe zi / 20 de zile pe lună), adică de 1.479 de euro.

Majoritatea contractelor se încheie direct cu angajatorul, nu prin agenție, iar contractele de muncă se semnează înainte de plecare. Locurile de muncă sunt disponibile și pentru necalificați.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Germania. O companie de recrutare caută 30 de persoane, bărbați sau femei, care să lucreze în Germania ca stivuitoriști.

Angajații trebuie să fie disponibili să lucreze în schimburi, să fie responsabili, serioși, orientați spre rezultate și să aibă capacitate de lucru în echipă.

Descrierea jobului: încărcare și descărcare europaleți, boxpaleți, amplasarea mărfurilor în diferite locații, conducerea eficientă a vehiculelor în hale, încărcare și descărcare camioane pe baza indicațiilor, operare cu scanere și diferite terminale (MDE), respectarea programului de lucru și a pauzelor, respectarea regulamentului intern, raportarea imediată a problemelor apărute superiorului direct.

Locurile de muncă sunt full time. Contractul de muncă se încheie pe perioadă nedeterminată, în conformitate cu standardele germane. Se oferă asigurare medicală.

Salariul începe de la 9,39 euro brut/oră (1.502 euro brut pe lună). Orele suplimentare se plătesc. Persoanele căsătorite beneficiază de impozitare mai avantajoasă (conform legislației germane), prin prezentarea certificatului de căsătorie tradus și legalizat.

Cazarea este asigurata și achitată de angajator.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

AICI găsiți și alte locuri de muncă în depozite din străinătate.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru români în țările nordice. Salarii de până la 10.000 de euro
Locuri de muncă la Praktiker. Ce salarii oferă angajatorul german
Locuri de muncă în țările nordice și în Elveția. Se caută și cupluri, salariile ajung la 3.360 de euro