Locuri de muncă la Praktiker. Ce salarii oferă angajatorul german

locuri de munca la praktiker
Foto: birouinfo.ro

Lanțul Praktiker, cu 28 de magazine deschise în 24 de orașe românești, face angajări în această perioadă. Zeci de posturi sunt scoase la concurs, în mai multe orașe din țară.

Se caută în primul rând lucrători comerciali, casieri și primitori-distribuitori de marfă. 30 de posturi sunt scoase la concurs, pentru persoane care au cel puțin studii medii (liceale). Acestea vor fi instruite să ajute clienții în interiorul magazinelor și să se ocupe de aprovizionarea raioanelor. Detalii despre aceste locuri de muncă, disponibile în mai multe orașe din țară, sunt AICI.

E scos la concurs și un post de lider, cel de ”Category Manager” în București. Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt AICI.

Ce salarii sunt la Praktiker

În aprilie 2014, un angajat la Praktiker Buzău primea 680 de lei în mână plus bonuri de masă.

„Am lucrat la Praktiker 6 luni iar salariul era de 670 de lei + bonuri. Programul este de 9 ore din care 1 oră pauză”, a scris în aprilie 2014 un fost angajat pe siteul undelucram.ro. Potrivit acestuia, salariile nu cresc neapărat odată cu vechimea: „Sunt acolo oameni care lucrează de 5 ani și au tot 670 de lei (indiferent de raion). Singurul avantaj este faptul că la prima căsătorie sau primul copil primești undeva la 2.000 ron”.

Citiți mai multe: 

Potrivit altor angajați, salariile sunt mai mari. „Eu lucrez la Praktiker și am salariu 1200 + bonuri +Target așa acum puțină vreme am ieșit undeva la 1300 în mână cash”, a scris Alex în septembrie 2014.

Puteți consulta lista cu locurile de muncă disponibile în această perioadă la Praktiker AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și doriți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în țările nordice și în Elveția. Se caută și cupluri, salariile ajung la 3.360 de euro
Zeci de locuri de muncă la Lidl și Mega Image. Ce salarii se câștigă
Locuri de muncă în Dubai, Paris, Barcelona, Londra și Amsterdam. Salarii de peste 1.500 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.