Casa de 63 de metri pătrați care a cucerit internetul


O mare iubitoare de drumeții în natură a visat întreaga viața la o locuință izolată, cocoțată pe culmi muntoase.

Casa a fost ridicată în munții Mannsbergi, din Norvegia, la o altitudine de 1.100 de metri, iar arhitecții au căutat ca locuința să se integreze cât mai bine în peisaj. Exteriorul din lemn a fost vopsit într-un crem foarte plăcut.

Mobilierul de interior este unul minimalist, dar totodată ingenios. De exemplu, două paturi de o persoană, alăturate, cu saltele îmbrăcate într-un material albastru plăcut, compun canapeaua de living.

Pentru hol, un mobilier simplu, dar foarte funcțional salvează mult spațiu. Deasupra cuierului, o polița lungă din lemn oferă mult spațiu pentru a depozita tot felul de lucuri, iar sub băncuță a fost așezat un grătar pentru încălțăminte.

În mijlocul camerei de zi stă o frumoasă sobă Jotun, pe lemne.

Locuința e generos luminată, prin frumoasele ferestre cu ramă albă, specifice atât stilului nordic, cât și celui britanic.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Casă în formă de dom, ridicată de un român
Garsonieră de 33 de metri pătraţi, transformată într-o locuinţă de vis
5 case mici şi uşor de îngrijit. Idei de locuinţe ieftine şi frumoase
Casa transilvăneană din care n-ai mai pleca, salvată din ruine de o româncă
10 sfaturi pentru plantarea unui pom fructifer

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.