5 case mici şi uşor de îngrijit. Idei de locuinţe ieftine şi frumoase

Cei care nu se simt în largul lor într-un apartament caută adesea un teren la periferie, pe care să îşi ridice o casă.

Acest articol, adresat celor care dispun de un buget redus, oferă câteva idei de case mici, care prezintă 2 mari avantaje: sunt ieftine (dacă ridicarea se face în regie proprie) şi uşor de îngrijit, iar spaţiul este suficient pentru o familie cu 2-3 membri.

Una dintre casele prezentate de noi a primit chiar titlul de „cea mai bună casă mică a anului 2013”, pentru modul în care arhitecţii au reuşit să profite de cei 75 de metri pătraţi ai locuinţei.

O altă casă propusă de noi măsoară doar 37 de metri pătraţi, însă arhitecţii au găsit loc de, atenţie, 2 dormitoare, pe lângă living, bucătărie şi baie.

În fine, vă prezentăm şi 3 case mici cu mansardă deja ridicate în România.

Acestea sunt case ceva mai spaţioase, însă „au loc” fără probleme pe un teren micuţ, de 300 de metri pătraţi şi lasă proprietarului şi 200 mp pentru o mică grădină verde.

Aşadar, să cunoaştem prima dintre aceste case (click pe imaginea sau textul de mai jos pentru a accesa articolul): 

     Casa are o amprentă la sol de doar 37 de metri pătraţi. Constructorii au ridicat-o din panouri prefabricate, dar poate fi construită şi din bârne şi scânduri

Casa de 37 de metri pătraţi. Idee de locuinţă pentru o familie cu 2-3 membri

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.