Perla zilei: Accesul interzis persoanelor cu sâni

În fiecare zi, greatnews.ro îţi prezintă cel mai amuzant mesaj pe care îl găsim pe internet. După ce ieri v-am „îmbiat” cu o înmormântare la caserolă, astăzi este vremea pentru ceva de sezon, din cea mai populară staţiune montană din România.

La Predeal, pe pârtia Clăbucet, au acces doar acele persoane care nu au sâni. Cel puţin aşa se înţelege de pe acest panou, inspirat de o lege „haină” care datează tocmai din 1998 🙂

Ce-i drept, pentru cei care schiază, o femeie cu sâni poate fi mult mai periculoasă decât turiştii pe sănii.

Dacă vă plac aceste mici articole şi vreţi să nu rataţi vreunul, vă sfătuim să vă alăturaţi comunităţii de pe pagina noastră de Facebook.

Mâine, revenim cu o nouă „perlă”. Sursa fotografiei este pagina „Jurnalism pentru şanse egale„. Şi cerem public, cu această ocazie, şanse egale şi pentru persoanele cu sâni, de ce nu?

 

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.