Perla zilei: înmormântări la caserolă

perla zilei inmormantari la caserola

Începem astăzi, pe greatnews.ro, o rubrică zilnică prin care ne propunem să vă prezentăm cele mai amuzante postări, reclame, ştiri, imagini şi înregistrări video reale din online-ul românesc. 

Pentru astăzi, vă propunem o reclamă pe care am găsit-o pe un site din Dej (pentru cei curioşi ca noi, Dej nu este cel mai scurt nume de localitate din România – recordul e deţinut de o localitate cu nume format din doar 2 litere -comuna Ip, judeţul Sălaj).

Revenind la reclamă, descoperim un restaurant care ne „îmbie” cu o ofertă de nerefuzat la înmormântări la caserolă.  Vă asigurăm că reclama este 100% adevărată, puteţi suna la restaurant dacă nu ne credeţi.

Noi vă spunem „bogdaproste” pentru că ne-aţi urmărit şi vă aşteptăm şi mâine! Tot pentru cei curioşi, în bulgară, „bogu da prosti” înseamnă „Dumnezeu să-i ierte (pe morţii tăi)”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.