Orange face angajări în mai multe centre din țară. Oferte și pentru studenți

Orange România are mai multe anunțuri de angajare pe diverse posturi. De exemplu, caută „Marketing Proposition Manager – roaming”. Printre responsabilitățile acestui loc de muncă se află„cercetare și recomandare a unei strategii eficiente pentru o creștere semnificativă pe piețele obiectiv”.

De asemenea, cel care vrea să se angajeze pe acest post „consimte cu acționarii cheie strategia propusă și o hartă prioritizată pentru portofoliul administrat, implementează strategia agreată pentru portofoliul desemnat, definește servicii, produse, oferte noi – participă activ în implementarea serviciilor, produselor, ofertelor ca manager de proiect sau membru al echipei”.

Un alt post la Orange este cel de agent relații clienți, la call center. Activitatea se desfășoară 100% la telefon și presupune preluare apeluri de la clienții Orange.

Printre responsabilități sunt: „preluarea apelurilor din partea clienților și oferirea de informații corecte și complete legate de produsele și serviciile companiei; operarea diferitelor schimbări pe contul clienților, în acord cu procedurile interne; promovarea și vânzarea serviciilor Orange prin intermediul apelurilor primite sau efectuate în mod proactiv; înregistrarea solicitărilor și a sesizărilor formulate de către clienți”.

Orange îi așteaptă și pe cei care vor să facă internship. Este vorba despre programul Orange First Step, dedicat studenților și masteranzilor din toată țara, care vor să facă practică în departamentele Orange.

Întreaga listă de locuri de muncă la Orange România o găsiți LA ACEST LINK.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: