Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan

În hipermarketurile din România, salariile pornesc de la 600-700 de lei net pentru un casier sau pentru un lucrător comercial și ajung la 2.000-3.000 de euro pentru un director de magazin.

Iată ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan, potrivit informațiilor postate pe site-ul undelucram.ro de foști sau de actuali angajați ai marilor lanțuri comerciale. Site-ul undelucram.ro este o comunitate online unde oamenii împărtășesc experiențe avute la locul de muncă.

“Este un loc unde putem evalua angajatorii și condițiile de lucru pe care aceștia ni le oferă”, se arată pe undelucram.ro.

Ce salarii sunt la Carrefour

Un lucrător comercial angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga vara trecută un salariu de 720 de lei net pe lună, plus 21 de tichete de masă.

„Pentru postul de operator supraveghere salariul este 800 lei și bonuri. În principiu trebuie să controlezi tot ce mișcă în magazinul ăla, ce intră ce iese, dacă nu e nimic stricat pe undeva, dacă s-a umplut pubela să faci cerere să vină să aducă alta. Program de la 7 la 15:30″, a scris un angajat.

Un șef de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în decembrie 2014 un salariu lunar de net de 1.276 de lei.

Un alt angajat pe postul de șef de echipă, tot din București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, era plătit în octombrie 2014 cu 1.300 de lei net pe lună.

Un referent marketing, angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga la sfârșitul anului 2014 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Directorii de magazin au salarii mult mai mari, potrivit informațiilor postate pe undelucram.ro: „Pentru director de magazin, știu situația de acum 3-4 ani: grila de la 2.000 de euro net + mașină + telefon, casa ți-o plăteai singur – ei nu asigură, directorul stagiar avea 1.000 euro. Manager departament de la 2.500 ron net, prima grilă”.

Puteți consulta lista cu locurile de muncă disponibile în această perioadă la Carrefour AICI.

Ce salarii sunt la Kaufland

Un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga vara trecută 1.100 de lei net plus bonuri de masă, iar în septembrie primea primă de concediu.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga vara trecută 1.000 de lei net.

Un lucrător comercial angajat part time în Făgăraș, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga toamna trecută 600 de lei net.

„Am lucrat la Kaufland Sebastian aproximativ 2 ani jumătate. Operator SAP – Recepție marfă. Program 8 ore – 2 sâmbete pe lună – salariu 1600 ron brut + 20 bonuri. Totul a fost foarte ok”, a scris un fost angajat pe undelucram.ro în decembrie 2013.

Un tehnician angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga toamna trecută 1.750 de lei net.

Potrivit informațiilor postate pe site de un utilizator, un lucrător comercial câștigă 1.400-1.600 de lei, un șef de raion între 2.000 și 2.800 de lei, un șef de departament de la 3.000 la 4.000 de lei, iar un director de magazin 7.000 de lei (toate sumele sunt brute).

Puteți consulta lista cu locurile de muncă disponibile în această perioadă la Kaufland AICI.

Ce salarii sunt la Billa

Un casier angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2014 un salariu lunar net de 700 de lei și tichete de masă în valoare de 180 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în toamna anului trecut 1.000 de lei net.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga vara trecută 700 de lei net lunar plus tichete de masă în valoare de 180 de lei pe lună.

„Lucrez la Billa Timișoara de o perioadă destul de lungă de timp ca și lucrător comercial. Programul de lucru este respectat cu strictețe, salariul este de 1.050 brut adică cam 770 net, lucrez 5 zile din 7, dacă cumva sunt chemată din ziua liberă la lucru primesc o alta liberă”, a scris o angajată pe site-ul undelucram.ro în noiembrie 2014.

Ce salarii sunt la Cora

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2014 un salariu lunar net de 680 de lei.

Un merchandiser angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2015 un salariu lunar net de 850 de lei.

Un casier care muncea part time în București (20 de ore pe săptămână), câștiga vara această 350 de lei net pe lună, având o experiență în domeniu de 5 ani.

Potrivit informațiilor postate de un utilizator al site-ului, un casier câștiga în octombrie anul trecut un salariu net de 934 brut + bonuri: „Net, impozitând și bonurile din salariul brut, 630 + 180 lei în bonuri cu ștampila de Cora. Programul este de 40 de ore pe săptămână. Într-o zi se pot lucra 6 ore, în alta 9, în funcție de cum au nevoie. Pauza de masă – 30 minute”.

Puteți consulta lista cu locurile de muncă disponibile în această perioadă la Cora AICI.

Ce salarii sunt la Auchan

Un casier angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de un an, primea în decembrie 2014 un salariu lunar net de 550 de lei plus bonuri de masă.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, în anul 2013, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 635 de lei.

Un fost angajat full time în Constanța, în anul 2014, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga un salariu lunar net de 670 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, în anul 2013, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu net lunar de 800 de lei.

„Eu muncesc în Auchan Drumul Taberei… Mai exact ieri mi-am dat demisia dar stau până pe 1 ca într-un fel de preaviz. Salariile 720 de lei și bonuri și casierii și lucrătorii comerciali și paza. E același salariu”, a povestit un angajat în primăvara anului 2015.

„Eu lucrez de 6 ani la ei și am salariu bunicel 900 de lei + bonuri 2 libere prima de vacanță”, a scris un angajat pe undelucram.ro în aprilie 2014.

Potrivit informațiilor de pe același site, un șef de echipă de securitate câștiga în jur de 2.000 de lei în noiembrie 2013, iar un director de magazin în jur de 3.000 de euro net.

Puteți consulta lista cu locurile de muncă disponibile în această perioadă la Auchan AICI.
reduceri emag

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG la frigidere și mașini de spălat
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Reduceri eMAG. Top oferte săptămâna aceasta