Mega Image și La Plăcinte caută angajați

locuri de muncă mega image angajări
Foto: bitwindoors.ro

Lanțul de magazine Mega Image este în căutare de angajați pentru mai multe posturi. Se caută de la consilier de vânzări sau business analyst pe zona de digital până la șefi de departament și personal pentru magazine noi.

Se cer studii medii pentru lucrătorii comerciali, iar cei care vor să devină șefi de departament e de preferat să aibă studii superioare. Printre beneficii, Mega Image spune că oferă „salariu competitiv, posibilități reale de dezvoltare a carierei, posibilitatea de a lucra în cadrul unei companii multinaționale”.

Întreaga listă de locuri de muncă Mega Image o găsiți LA ACEST LINK.

Și restaurantele La Plăcinte sunt în căutare de personal. Se caută „persoane dinamice, cu inițiativă, active, dornice să lucreze într-un mediu profesionist, cu atitudine pozitivă și abilități de comunicare”.

Se asigură training pentru pozițiile de ospătar, barman, bucătar, pentru a cunoaște în detaliu standardele companiei. De asemenea, calificarea în domeniu și experiența de minim 6 luni reprezintă un avantaj.

Întreaga listă de locuri de muncă în restaurantele „La plăcinte” o găsiți LA ACEST LINK

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.