Machiajul perfect pentru buze, care să reziste toată ziua, în timp ce călătorești!

Ai decis deja să călătorești toamna, când temperaturile sunt blânde și culorile vibrante, însă oboseala pare să fie deja acolo, pe chipul tău și asta te deranjează? Mai rău, ea nu se ascunde deloc din cauza lipsei de somn și chiar îți apare în fața ochilor, atunci ai putea folosi câteva produse cosmetice de brand pentru a-ți recăpăta strălucirea sănătoasă a pielii. Pentru asta, îți poți face un mic cadou, care constă în produse de înfrumusețare, pentru a-ți acoperi oboseala tenului tern și cearcănele care persistă pe fața ta.

În călătorie anumite produse cosmetice sunt o necesitate, mai ales dacă vrei să oferi tenului un plus de strălucire și vitalitate. În acest sezon ai nevoie de o serie de produse luxoase pentru a-ți recăpăta acea strălucire tinerească faimoasă și care sunt de luat cu tine oriunde, la drum:

  • Produse cosmetice mici și practice, care încap ușor în poșetă
  • Mini truse de machiaj și cosmetice cu produse aduse de la cele mai populare branduri din lume
  • Kit de călătorie pentru față antirid și de acoperire a cearcănelor, care asigură hidratarea, protecția și catifelarea pielii
  • Seturi cadou pentru machiaj sau pentru îngrijirea zilnică.

Buze pline și strălucitoare sunt sinonime cu un zâmbet minunat!

În călătorie ești relaxată, zâmbești mult și de aceea ai nevoie de adăugarea unui detaliu, pentru a-ți perfecționa machiajul și de a avea buzele mai frumoase și strălucitoare. Prin urmare, ar trebui să găsești textura de ruj potrivită pentru tine, cum ar fi de pildă un produs de brand ce are o culoare mată îndrăzneață sau o strălucire intensă.

În magazinele online există o gamă variată de produse pentru evidențierea buzelor și a zâmbetului, cum ar fi:

  • Rujuri care fac buzele fermecătoare și lucioase
  • Balsamuri hidratante de buze, care pot fi cu o nuanță transparentă sau din contră, cu un strat subțire de culoare proaspătă, cu efect de strălucire, pentru un aspect senzual, de buze moi, suple și luminoase
  • Un creion de buze care să fie în aceeași culoare, sau cu o nuanță mai închisă decât rujul; cu ajutorul lui buzele vor fi mai bine conturate și mai frumoase
  • Luciu de buze cu uleiuri naturale care hidratează intens buzele și oferă mai mult volum.

Există și alte produse de make-up care te ajută să ai un look atrăgător în orice moment al călătoriei tale. Poți folosi un peeling de buze în cazul în care ai nevoie de exfoliere și hidratare. Dacă buzele sunt prea întunecate, le poți acoperi cu fond de ten sau un corector de contur.

Oferă umiditate și un finisaj ultra-strălucitor buzelor tale folosind și un ulei Dior lip oil care a devenit indispensabil și pentru make-up artiști. Aceștia recomandă femeilor uleiul de buze cu efect hidratant și strălucitor pentru a avea buzele mai frumoase, impregnate cu substanțe nutritive și revitalizate.

Dacă vrei să ai un aspect cool zilnic, în orice călătorie, optează pentru produsele cu formule fără transfer și de lungă durată. Unele rujuri de buze sunt lichide dar oferă un finisaj mat și catifelat, care este confortabil și face buzele pline și atrăgătoare.

În această toamnă sunt în trend culorile de buze în bej cald, teracotă fină și caramel moale. Prin urmare poți alege rujuri în astfel de nuanțe, care oferă și o îngrijire atentă buzelor, deoarece sunt îmbogățite cu acid hialuronic și peptide speciale, care rafinează textura buzelor, astfel acestea devin moi, frumoase și netede. De asemenea, buzele trebuie conturate fin cu un creion care se potrivește la nuanță cu acea culoare a rujului. Cu astfel de produse de lux poți avea un plus de eleganță zi de zi, în călătorie, simplu, rapid, fără efort.