Locuri de muncă în zona centrală a Parisului

FOTO: eJobs.ro
FOTO: eJobs.ro

Brandul de cosmetice de lux SAKARE, cu reprezentanțe localitzate în marile capitale ale Europei, precum Londra, Paris, Amsterdam sau Berlin, este în căutare de personal în România.

Este vorba despre trei posturi în magazine SAKARE din zona centrală a Parisului. Printre altele, se cere să fii „perseverent, cu personalitate dinamică și abilități bune de comunicare, cunoștințe de limba franceză sau engleză la nivel conversațional și studii medii sau superioare”.

Activitatea zilnică constă „în promovarea și vânzarea produselor cosmetice de lux, cunoașterea detaliată a caracteristicilor produselor oferite clienților spre vânzare, consilierea clientului în alegerea produsului dorit”, se mai precizează în anunțul de angajare.

Cazarea se poate face în apartamente cu TV, cablu, calculatoare cu acces la internet, precum și echipamente electrice necesare. Prima lună de cazare este gratuită, din a doua lună se plătește o chirie în care sunt incluse și utilitățile.

De asemenea, transportul cu avionul în Paris este asigurat de compania SAKARE. Se promit „venituri substanțiale în funcție de competenție și training pregătire”.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – LA ACEST LINK

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.