Loc de parcare licitat cu 100.000 de lei într-un oraș din România

Foto: Unsplash

O persoană care locuiește în Tulcea a reușit să câștige licitația pentru un loc de parcare după ce a licitat 100.000 de lei. Suma trebuie plătit în următoarele cinci zile, altfel nu va mai putea participa la nicio licitație de acest fel care se va organiza în următorii de trei ani de primăria Tulcea.

Primarul Ștefan Ilie a spus că gestionarul aplicației pentru licitație l-a sunat pe cel care a propus suma și acesta a transmis că nu a făcut nicio greșeală.

De asemenea, primarul a mai spus că cei care văd sume record licitate să participe la tranzacție cu suma minimă, de 150 de lei. Banii nu vor fi pierduți pentru că e greu de crezut că cei care licitează sume astronomice își permit să le plătească și atunci cei din urmă vor avea locul de parcare asigura cu suma minimă admisă, a mai transmis primarul Tulcei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.