Joburi în Irlanda. Se caută personal pentru hotel și se oferă cazare și masă

O companie de recrutare este în căutare în România de personal pentru un hotel&resort din nordul Irlandei, renumit pentru campionatele de golf organizate.

Hotelul este în căutare de personal pentru redeschiderea sezonului în luna martie a acestui an. Perioada de muncă este între 20 martie și 20 octombrie 2016.

Se caută ajutor de bucătar, barman, ospătar și housekeeper. Salariul, potrivit anunțului este de 9,33 de euro pe oră. Se oferă cazare și masă gratuite, contracte full time până la închiderea sezonului, în luna octombrie. Contractele sunt încheiate din România, înainte de plecare.

Nu se percep comisioane, iar compania de recrutare spune că asigură asistență în stabilirea itinerariului către angajator.

Se cere limba engleză la nivel conversațional, „personalitate dinamică, flexibilă și muncitoare”.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Irlanda găsiți LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.