Great news: a scazut timpul pentru obtinerea fisei medicale de permis auto in Bucuresti!

fisa medicala permis auto Bucuresti

Soferii pot obtine acum mult mai repede fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti, apeland la serviciile unui centru medical specializat. Astfel, ei vor economisi timp considerabil, scapa de alergatura si pot face toate investigatiile necesare in acelasi loc si la aceeasi ora.

Acte necesare

Daca vrei sa obtii permisul auto sau sa il reinnoiesti pe cel vechi, acum este suficient sa faci o programare si, la un pret foarte avantajos, vei obtine in cel mult o ora fisa medicala permis auto Bucuresti!

Iata de ce acte ai nevoie pentru obtinerea acesteia:

  • Formulare tip pe care le gasesti la receptia centrului medical;
  • Buletinul sau cartea de identitate;
  • In cazul in care ai urmat scoala de soferi si este primul tau permis auto, ai nevoie de fisa de scolarizare;
  • Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionate bolile cronice cu care esti in evidenta;
  • Daca suferi de diabet de tip I, vei avea nevoie de o scrisoare de la medicul diabetolog in care sa fie mentionat ca esti apt pentru a conduce;
  • Daca porti ochelari de vedere, nu uita sa ii ai la tine pentru examenul oftalmologic.

Programari si tarife

Daca ai pregatit deja toate aceste acte, mai ramane doar sa dai un telefon si sa faci o programare pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti! Nu uita sa intrebi care este tariful! Acesta variaza de la o clinica la alta, dar acopera toate cele 6 examinari necesare: ORL, oftalmologie, ortopedie si chirurgie, medicina interna, psihiatrie si neurologie.

Medicii de la toate cele sase specializari sunt prezenti si disponibili la ora programarii tale, astfel incat sa fie posibila obtinerea fisei in cel mult 60 de minute!

De ce merita sa apelezi la un centru medical pentru obtinerea fisei medicale pentru permis auto in Bucuresti?

Dupa cum ai vazut, obtinerea acestei fise implica sase examinari diferite la medici specialisti. Daca ar fi sa iti faci programari la fiecare dintre acestia, in locatii diferite, ar insemna sa pierzi mult timp pe drum si este putin probabil sa ii gasesti disponibili pe toti in aceeasi zi.

La un centru medical specializat in realizarea fisei medicale pentru permis auto in Bucuresti sunt disponibili in aceeasi zi si la aceeasi ora toti medicii specialisti necesari!

Astfel, vei scapa de alergatura, castigi timp si poti finaliza demersurile in mai putin de o ora! In plus, tarifele acopera toate cheltuielile si se vor dovedi mai avantajoase decat daca ai plati tu, separat, fiecare investigatie. Si, deloc in ultimul rand, ai garantia ca vei fi preluat de personal amiabil si profesional si ca vei fi cat se poate de bine indrumat.

Rapiditatea, profesionalismul si intocmirea tuturor documentelor in doar 60 de minute si in acelasi loc sunt motive suficiente pentru a nu mai pierde timpul cu alte demersuri. Astfel, toate examinarile se realizeaza cu maximum de eficienta si vei obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti in timp record!

Profita si tu de posibilitatea de a obtine in mai putin de o ora fisa medicala permis auto Bucuresti si fa o programare la o clinica medicala specializata, asa cum este Standard Med!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.